2006-03-15 3 浏览
Haagen Dazs由Grand Hyatt搬至星光行后,第一次o黎食~ 其实环境都好好啦,不过同之前有两层o既旗舰店架势当然无得比~ 可幸服务仍然一流!!未入到去,店员已经好有礼貌打招呼,仲笑容可掬,抵赞!我同朋友食tea set,order左意大利桑果奶冻、牛奶拖肥雪糕,两者都正正正!!又试左Bailey Mousse Cake同Blueberry Cheesecake,不过cake明显唔系Haagen Dazs Core Competency,味道只算合格~ 我又叫左最爱o既mint tea,好香好暖,令人感觉温暖!朋友要Iced Cappuccino,听讲都唔错~ 环境、食物、服务俱佳,加上HSBC有折,埋单一d唔贵。虽然钟意以前舖位多d,但无疑Haagen Dazs仍然做得好好~ 支持你!!