最近铜锣湾新开咗间高级日本料理放题店‼️开张期间仲有九折优惠 午市长者尊享 88折优惠😙小店严选每日特色海产、顶级刺身及寿司 多款日式佳肴 出边自助区已经好多嘢食拎😍 自助区有小龙虾,麻辣鸡煲、酸菜鱼等中式菜品 仲有哈根达斯雪糕任食🫶🏻-干净阔落 质素唔错😍刺身寿司可以用QR code落单🙈唔好以为放题质素比啲普通货色你 每一款都好高质 味道都唔差💯上菜速度都几快👏🏻-见到每一台都有叫刺身 我地叫左甜虾、虎虾、三文鱼、油甘鱼、带子、剑鱼 仲有长脚蟹脚 好新鲜肥美 无雪味 最贴心系下面铺满碎冰 唔会怕变坏 三文鱼比普通嘅放题店更加好食 厚切之余仲有三文鱼腩 食落啖啖肉 有油脂感 -芝麻鸡翼真系必食 外脆内软 鸡翼加上芝麻劲香口🤤 即叫即炸热辣辣!啲油必晒出泥😍比目鱼西京烧好味 个皮好脆 食落啖啖肉 仲配埋沙律酱 好出色惹味🙈虽然放题唔应该叫啲好饱肚既野 但系我亦都叫咗个寿喜烧😍好有惊喜!汤底好甜好浓郁 再加埋半熟鸡蛋、牛肉、豆腐同娃娃菜 食唔停口😍除咗呢啲之外 仲有清酒煮蚬、烧鳗鱼、酥炸生蚝、扇贝、羊架、炸虾天妇罗 全部都即叫即整 有多达70几款选择🥰
最近铜锣湾新开咗间高级日本料理放题店‼️开张期间仲有九折优惠 午市长者尊享 88折优惠😙小店严选每日特色海产、顶级刺身寿司 多款日式佳肴 出边自助区已经好多嘢食拎😍 自助区有小龙虾,麻辣鸡煲、酸菜鱼等中式菜品 仲有哈根达斯雪糕任食🫶🏻

2024-11-09