餐厅: 傷心酸辣粉 (聯和道)
资讯:

⭐️伤心酸辣粉⭐️📍:粉岭联和道57-63号嘉和轩地下(观塘、北角、旺角、元朗、尖沙咀都有分店)⏰:8:00am-10:00pm💰:人均$50⭕️: 现金,Alipay👉🏻皇牌口水鸡配凉拌米线(BB辣)💰58🌜口水鸡好正 啲鸡肉好嫩滑 啖啖肉 再加上少少辣 令到味道更加丰富 凉拌米线好味👍🏻份量好多 够两个人食 配料好足料 有芫荽花生酱汁捞埋一齐 唔会拌完都只系得米线 每一啖都有配料✨👉🏻酸辣鸡💰29👉🏻麻辣肥肠(BB辣)💰29👉🏻地狱鸡翼🌶️🌶️🌶️🔥 💰32🌜真系辣到落地狱😂😂🔥新出嘅地狱鸡翼够晒地狱 钟意食辣嘅朋友一定唔可以错过 鸡翼好香口 好脆 辣粉布满成只鸡翼 👦🏻👧🏻都唔食得辣 我哋就当挑战下🔥不过食得辣嘅朋友仔一定啱食!👉🏻调味辣椒油🌶️ 💰29🌜+10 椰子🥥/奶茶凉粉冰 (单叫💰19)🌜加多宝💰13 /冻柚子蜜💰10🌟伤心酸辣粉相信大家都唔陌生🤤谂唔到食咩就会去 价钱便宜 食物大份 每一款食物嘅配料都好足 我哋两个👦🏻👧🏻食一餐都食到好饱 必食口水鸡同地狱鸡翼👍🏻亦都可以试吓椰子凉粉冰⭐️推荐⭐️ 店舖好多款式食物都比较辣 钟意食辣既朋友对一定要去试吓👍🏻我哋两个平时唔食得辣 叫咗BB
⭐️伤心酸辣粉⭐️
📍:粉岭联和道57-63号嘉和轩地下
(观塘、北角、旺角、元朗、尖沙咀都有分店)
⏰:8:00am-10:00pm
💰:人均$50
⭕️: 现金,Alipay

👉🏻皇牌口水鸡配凉拌米线(BB辣)💰58
👉🏻酸辣鸡💰29
👉🏻麻辣肥肠(BB辣)💰29
👉🏻地狱鸡翼🌶️🌶️🌶️🔥 💰32
👉🏻调味辣椒油🌶️ 💰29
🌜+10 椰子🥥/奶茶凉粉冰 (单叫💰19)
🌜加多宝💰13 /冻柚子蜜💰10

🌟伤心酸辣粉相信大家都唔陌生🤤谂唔到食咩就会去 价钱便宜 食物大份 每一款食物嘅配料都好足 我哋两个👦🏻👧🏻食一餐都食到好饱 必食口水鸡同地狱鸡翼👍🏻亦都可以试吓椰子凉粉冰⭐️推荐⭐️ 店舖好多款式食物都比较辣 钟意食辣既朋友对一定要去试吓👍🏻我哋两个平时唔食得辣 叫咗BB啦完全接受到🤤👍🏻

🌟佢哋出咗自家制辣椒油🌶️ 好香好足料 钟意食辣嘅可以捞落去米线度 味道一流🤤仲可以买埋返屋企添啊 咁就可以随时喺屋企都可以食到👍🏻
2021-07-28
  • 地狱鸡翼