2024-09-07
上次嚟牛品打边炉试咗佢哋嘅青花椒和牛汤底,一试难忘,麻辣口味配搭和牛简直一绝❤️🍲 120分钟牛御品食到饱套餐 $359佢哋最有特色嘅青花椒和牛汤底,果然保持到水准👍🏻餐厅好贴心咁将花椒分开提供,等食客可以自行调整麻辣程度☺️肉类今次都系主要食佢哋嘅澳洲M9和牛肩胛肉及美国顶级封门柳,特别系封门柳肉质厚身又鲜牛肉味🥰特别一赞佢哋嘅羊肉亦都唔错,肉质好嫩滑💕最钟意餐厅赠送嘅新鲜鲍鱼,大大只超新鲜。另外我哋都不停咁加单佢哋嘅沙白蚬🤤新鲜嘅蚬肉,超级鲜味!配料贵足足有两大区域嘅蔬菜及丸类比食客选择!仲有台湾先有嘅王子面真系好惊喜😋,除咗超级多嘅饮品选择之外,顾客仲可以order春阳茶事饮品,超值!💬 餐厅食物质素水准好高,服务亦都唔错,上菜速度快,食物精美,推荐👍🏻
🍲 120分钟牛御品食到饱套餐 $359