2024-02-28
葵芳超多人排队宇治初时 主打秘制浓汤粉丝 宇治辣酱 世一凉拌鱼皮 每日劲多人围住佢地店 我又去试试.好多人钟意佢地汤底 味道几似喇沙汤😋质地浓郁几cream 所以粉丝好吸汁如果你选择⭐️樱花虾 鲜虾浓汤粉丝$60😋表面大量樱花虾 浸落个汤到虾香味更重😋仲要有几只鲜虾 虾肉爽弹 每日人手剥壳(‼️平时懒剥壳嘅我表示 超钟意佢地)⭐️鲷鱼浓汤粉丝$55呢款表面有木鱼碎 几多鲷鱼肉滑.⭐️凉拌鱼皮 绝对要讲一讲比平时其他店大块好多 厚身 口感比较爽弹最重要系加埋佢地酱汁 惹味必点今次放工6-7点去到 已经卖晒.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_葵芳.#宇治初时 自家创作料理 (葵芳)地址:葵芳葵富路7-11号葵涌广场2楼2020号舖.⭐️评分:味道:4.5/5环境:-/5服务:-/5抵食:4.5/5..#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #旺角美食 #尖沙咀必食 #荃湾美食 #铜锣湾美食 #深水埗美食 #扫街 #拉面 #
好多人钟意佢地汤底 味道几似喇沙汤
😋质地浓郁几cream 所以粉丝好吸汁
如果你选择⭐️樱花虾 鲜虾浓汤粉丝$60
😋表面大量樱花虾 浸落个汤到虾香味更重
😋仲要有几只鲜虾 虾肉爽弹 每日人手剥壳
(‼️平时懒剥壳嘅我表示 超钟意佢地)
⭐️鲷鱼浓汤粉丝$55
呢款表面有木鱼碎 几多鲷鱼肉滑
⭐️凉拌鱼皮 绝对要讲一讲
比平时其他店大块好多 厚身 口感比较爽弹
最重要系加埋佢地酱汁 惹味必点
今次放工6-7点去到 已经卖晒
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_葵芳
#宇治初时 自家创作料理 (葵芳)
地址:葵芳葵富路7-11号葵涌广场2楼2020号舖
⭐️评分:
味道:4.5/5
环境:-/5
服务:-/5
抵食:4.5/5
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #旺角美食 #尖沙咀必食 #荃湾美食 #铜锣湾美食 #深水埗美食 #扫街 #拉面 #荔枝角必食 #荔枝角美食 #美食 #葵涌广场 #葵芳美食 #葵广美食 #葵芳必食 #鱼皮