2022-07-02
今日嚟到屯门 已经系我第2次回访呢间 因为佢抵食之余仲大大份😍 呢间主打食川辣菜 岩晒钟意食辣既朋友仔!呢度嘅座位都唔少 灯光较暗 座位等好中国风 都坐得算舒服😍🍤黄金虾球呢款大推 性价比好高 唔洗$100 面层沾满咸蛋黄 充满䶢香味 炸到脆卜卜 好邪恶😍 里面既虾肉新鲜弹牙👍🏻👍🏻唔会好油腻🐥花雕醉鸡上枱闻到阵阵既花雕香味 醉鸡好滑溜 鸡皮唔肥 索晒花雕酒既味道 好入味👍🏻🐟凉拌鱼皮最近佢地推出左一款新既菜式 鱼皮好爽口 新鲜无鱼邻 比较麻辣 值得试吓😆🍜四川担担面+镇江小排骨见到有我最爱既担担面 一定要试吓啦 担担面好香浓 但系比较辣🌶🌶🌶 食唔到辣既一定要小小小辣 面质好爽口弹牙 排骨好入味软淋 唔鞋口 好食!🍚四川回锅肉佢地既午市套餐好抵食 一个套餐都只系50-60蚊 白饭加$4转菜饭👍🏻👍🏻回锅肉好有咬口烟韧 味道比较辣 椰菜好入味爽口 份量都唔少架!套餐仲送野饮 叫左杯豆浆 香甜滑溜 食辣饮反杯就正!
呢度嘅座位都唔少 灯光较暗 座位等好中国风 都坐得算舒服😍
🍤黄金虾球