2021-07-09 67 浏览
钟意食Burger的人,有福了🤤🤤唔讲唔知原来burger原来系香港十大最好burger之一,出名用料十足,厚身汉堡面包松软好食。牛油果软壳蟹汉堡 $108以时令牛油果配脆炸软壳蟹,口感多层次,酱汁配芥末酱,加配$8新鲜菠萝片,味道更加清新,食到啖啖软壳蟹肉,又大分夹抵食😋😋肉酱薯条 (汉堡套餐加配$33)薯条温度炸到啱啱好,就算Takeaway𠮶阵时候都仲感觉到有余温,加上肉酱唔会太油腻,薯条咬口又炸得松脆,配合起嚟,令人当左主食咁「肉罢不能」💓💓水牛城鸡翼 $48/6件出名水牛城鸡翼,梗系百味交杂,甜、酸、辣味都有齐晒啦🤤🤤水牛城酱汁腌料十足,睇得出有经过师傅特别调制出嚟,更提升到鸡翼本身肉入面既鲜味,不愧系水牛城出品,岩晒钟意重口味既朋友仔🥳🥳
钟意食Burger的人,有福了🤤🤤

牛油果软壳蟹汉堡 $108

肉酱薯条 (汉堡套餐加配$33)

水牛城鸡翼 $48/6件
外卖自取