今日去长沙湾外劝,晚上就约左好友食晚饭。好友介绍我去锯扒🤭🤭听闻过大大份,价钱合理,果然#肉肉强食by锋膳 有晒所想。多款精选今晚就试吓铁板鲜忌廉黑椒汁T骨扒,点选5成熟,先来罗宋汤,味道不错,有椰菜,蕃茄,西芹,香浓好味,如果再加多点茄膏就更浓郁,正👍🏻👍🏻👍🏻餐包配牛油,平时不太爱吃。但肉肉餐包又几新鲜热辣,牛油溶化左更加好味。T骨扒到,份量多大。占据成个铁板,再倒上忌廉黑椒汁,渣渣声嘅感觉好似童年时跟爸爸吃扒,一样咁开心,T骨香浓,5成恰到好处。配上黑椒汁,够辣又够香。正朋友点了肉眼扒,厚身5成刚刚好,肉味浓郁,蒜蓉汁香口,朋友叫好,配菜大家都系杂豆加西兰花🥦,另外上碟新鲜炸粗薯条。吃下吃下,整碟全清。最后点了杯柠檬茶小甜,茶味够。不太甜,水准高,再送上焦糖雪糕,好开心甜品为今晚总结。正😍😍😍
听闻过大大份,价钱合理,果然#肉肉强食by锋膳 有晒所想。