2021-08-12 352 浏览
沙田嘅北海道食堂之前食过晚餐,今日经过嘅时候竟然见到佢出咗放题,价钱都适中,仲包埋铁板烧物,所以心郁郁入咗去试😳😳咪讲笑,晚上7点:30左右,入到去餐厅已经坐满8成,睇嚟应该都唔错,哈哈😆放题有几款形式俾你选择,有特上放题、极上放题同极盛放题,我哋就拣咗极上放题$268,都可以食齐寿司、刺身、铁板烧、炸物、串烧、料理、火锅同沙律,当然饮品都系任饮啦✌🏻重点系绝对冇拖晚上菜嘅速度,亦少有漏单嘅情况虽然每款对比出面嘅放题就唔算太多选择,但每样都几出色好味!刺身都切得适中、厚实,唔会太薄,识开嘅三文鱼、油甘鱼、带子、八爪鱼等刺身一定有,而比较少见嘅白玉豚刺身都好正😳手卷方面虽然得两三款选择,但佢嘅香芒鹅肝手卷出奇地咁好味,哈哈,每一啖都有鹅肝喺入边,好爽😄而主打嘅铁板烧物就一定要叫广岛蚝同鹅肝,食多几转感觉已经返本了🤣🤣咪讲笑,我哋前前后后都叫咗四五转😆再嚟串烧就要食牛舌、鳅刀鱼同烧鸡翼,呢三款食完我已经立刻落第二转😍嘢饮都算多选择,乌龙茶啊韩式饮品啦可乐啊都齐晒,包有一款啱心水!食完今餐要努力减肥啦😜

放题有几款形式俾你选择,有特上放题、极上放题同极盛放题,我哋就拣咗极上放题$268,都可以食齐寿司刺身、铁板烧、炸物、串烧、料理、火锅同沙律,当然饮品都系任饮啦✌🏻重点系绝对冇拖晚上菜嘅速度,亦少有漏单嘅情况

食完今餐要努力减肥啦😜
2021-07-27