2019-04-14 47 浏览
上星期订位同妈黎试下新放题,见佢铜锣湾间铁人旨花唔错,呢道都应该唔会差得去边!新开梗系要会一会佢!价钱仲要咁抵食,3百几任食,仲有刺身!我地等左阵就可以入座,侍应带我地去左网烧位,都可以睇到厨师整野食,唔错!侍应话首先会上左一盘刺身先,唔驶填,其他就可以填喇!我好想食牛舌,梗系即填啦!第一样野就黎佢!个牛脷芯好淋,又浓牛味!大爱呀!个烧度岩岩好!之后再填左次 🥰🥰之后就有人介绍佢既鳗鱼都唔错,我妈唔岩,我填左一件试下!够热,唔错!系就系唔太薄,仲爽口添,值得一叫!牛油烧带子个火喉都好好,唔会过火!牛油好野味 👍🏻呢道值得讲一讲,因为张纸明明系写几多件...定我太天真 😅 黎左10碟吓死我!好在同侍应讲佢帮我退,唔该哂!前菜冇理由唔叫 🤣🤣 蟹籽沙律细细份唔错!阿妈好爱果3款...我都唔知有咩好食 🤣个刺身拼盘唔错,但原来有几样野,填都冇得再填,大家要留意喇!第五虹转既刺身系有牡丹虾,只虾好大只,仲有拖罗唔错!带子太细粒,但都好甜,之后我钟意系既油甘鱼,好肥美呀!其他阿妈都话唔错!之后好想试下鹅肝多士,同大葱牛肉卷,仲有一口牛。鹅肝多士有少少失色...多士系淋,鹅肝唔够热,呢个有少少失望

侍应话首先会上左一盘刺身先,唔驶填,其他就可以填喇!

刺身拼盘唔错,但原来有几样野,填都冇得再填,大家要留意喇!

之后好想试下鹅肝多士,同大葱牛肉卷,仲有一口牛。

鹅肝多士有少少失色...多士系淋,鹅肝唔够热,呢个有少少失望!但其他两款都几好!

食完咁漏既野,梗系食番少少菜同开胃食!烧菠罗 👍🏻👍🏻 好甜,熟左更好味!杏鲍菇个味好够,见到师傅系面前帮我地整,仲好 👍🏻

食到咁上下,开始慢落黎,叫左个汤饮下,蚬仔都唔细,粒肉都大粒!

之后就炸物,有吉列虾,芝麻鸡翼同炸蚝,我只试左鸡翼,正!好香口,味道又够 👍🏻

我好饱喇,要食埋雪糕好圆满!仲有哈根大师任食!都真系不得了!今日有5味选择,正 👍🏻
2019-04-03