2022-05-07 537 浏览
几个朋友本来约好先吃饭后麻将,最终决定试新食野《昶》铁板烧,可能疫情关系唔需要等位,上去即有得开餐,一出lift 环境好好,好温馨,高级,铁板烧清一色包房,私隐度超高,(如果情侣拍拖一定要试下佢d铁板烧)🧡ྀི💛ྀི❤️ྀི几女仔见到甘既环境乜都唔使讲第一时间紧系打卡先喇…… 铁板烧师傅态度非常好同细心有种宾至如归感觉,介绍左个套餐我地,每一个𩠌都好精致入味,唔一足一介绍喇~讲两个我自己比较中意嘅靓靓美食喇金鲷鱼:个鱼片好脆,内质香滑,有小小汤,喂完相机再开餐,一流大大只清酒🍶煮蚬,肉质饱满,一淡一只,只只鲜甜,超美味海胆唔使讲太多,一睇就知无几耐前搭飞机翻翻黎既,加上有白生虾做陪,男女都钟意既一道美食薄烧牛肉配埋超脆香炸蒜片,有种食紧薯片感觉,特别美味……介绍到呢度喇,每个𩠌都有特色,色香味俱全,打卡也很漂亮,下次再约朋友打麻将会去试埋佢地既日本野,一定好正↗
🧡ྀི💛ྀི❤️ྀི几
女仔见到甘既环境乜都唔使讲第一时间紧系打卡先喇……

大大只清酒🍶煮蚬,肉质饱满,一淡一只,只只鲜甜,超美味

薄烧牛肉配埋超脆香炸蒜片,有种食紧薯片感觉,特别美味……

2022-05-04
庆祝纪念