环境稍嫌陕窄﹐但不是太差还算可以接受﹐卫生都正常。冷气冻到晕...环保少小吧, 用少D电人人happy! 其实个日大概22-24度无开行a/c既必要﹐你话第时30度要点先?? X3份铁板西冷扒餐\X1份铁板西冷配大虾餐\餐\汤两红两白﹐不过不实中规中矩﹐餐\汤啰!热辣辣既餐\黎喇!! 蒜蓉汁同黑椒汁都唔错~薯条又几好味㖞~ 什菜咪冰豆豆啰﹐仲想点㖞! 我朋友个两大只大虾真系ok得! 中虾喇﹐但肉质都鲜同爽。牛扒唔错﹐无乜落苏打粉!! 又有D surprise但唔太韧所以我几欣赏。老实讲个餐\唔贵所以无expect D 乜, 所以个扒唔系好有牛味呀...etc...就一定架喇! 但系我地个个都系要五成熟﹐我个就end up to be \"well done\" 而其他人分别系变左做8成﹐6成﹐同4成.... u.u\" 但埋单$319﹐又汤又餐\饮﹐个扒个size都够大! 所以都算合格喇~ 唔系amazing但好过花园餐\厅同扒王之王。下次系MK想食扒会return既~

X3份铁板西冷扒餐\
X1份铁板西冷配大虾餐\

餐\汤两红两白﹐不过不实中规中矩﹐餐\汤啰!
热辣辣既餐\黎喇!! 蒜蓉汁同黑椒汁都唔错~
薯条又几好味㖞~ 什菜咪冰豆豆啰﹐仲想点㖞!