餐厅: 大快活
资讯:

2022-05-31 184 浏览
话说今日因为我老婆唔得闲有事做冇煮饭咁我唯有落去楼下大快活 我本身都系大快活嘅长期拥趸 都食咗好几年㗎喇其实但系估唔到今次食𠮶个铁板餐会实际水准啰 话说今日嗌个铁板餐佢跟个面跟个餐包跟个薯饼 到我到点完餐到攞餐都系十分钟左右好快咁我攞咗靓咗个餐之后呢就埋位坐低食啦首先我食个面包面包实在太晏我相信鸽两条街都要定死老鼠 其次个薯饼 一啲都食唔到薯仔嘅味道又硬又冻 我觉得呢间分店做嘢好乸西真系唔得 其实都冇乜嘢大期望 只不过就话秦水系医肚嘅啫食咗咁多年都知道佢啲扒咁上下㗎啦全世界嘅大快活都系统一㗎啦但系估唔到今日竟然会中招 讲真句食完今次呢个铁板餐我相信我短期内唔会再食要等佢个面包同埋个薯饼呢唔再跟呢个餐嘅就我先有机会再食啦因为我觉得实在太差无法入口
2022-05-31