2023-01-16
系台湾订咗D电单车零件,原本打算圣诞假期有时间安装,点知延期之余,D零件仲唔啱装,要去修改,一改再改,改到今时今日,终于完成!部车令仔哂!想话揾个地方可以一边食饭,又可以泊部车系旁边睇实,深水埗又啱啱去完无耐,猛然醒起新澳门口又有座位,正正对开就有电单车泊位,于是成为不二之选.上两次帮衬都唔太满意,希望今次有改善.去到门口,出面D座位满哂,庆幸电单车就有位泊!点咗碟干炒牛河走芽菜多葱,小熊就点咗份铁板鸳鸯扒,有西冷牛扒同鸡扒.先讲讲铁板餐,最低要求,块铁板要够辣手,淋D黑椒汁上去会发出咋咋声先啦!哩个要求新澳满份完成.西冷就薄切,而且薄得有D过份,但个黑椒汁带甜惹味,夹自己口味.鸡扒肉嫩多汁,最欣赏系栗米粒,虽然唔系用上我欣赏嘅三色豆,但栗米亦唔差,总好过蕃茄同椰菜,另外薯条够热够脆份量足.干炒牛河走芽菜但葱唔见俾多,有位姐姐见到张单要求多葱,主动问我地要唔要葱蓉,可惜葱油味重咗D,而干炒牛河无偷工减料,数过有九件牛肉,首先食落无咩奇怪肉松粉味,而牛肉肉质松软,多D洋葱同芝麻更理想.系门口等咗一阵,见到D外卖人士系条街踩住部单车乱咁行!相反方向行又有,无著灯又有,踩上行人路又有,哩D又
部车令仔哂!
上两次帮衬都唔太满意,希望今次有改善.
去到门口,出面D座位满哂,庆幸电单车就有位泊!
系门口等咗一阵,见到D外卖人士系条街踩住部单车乱咁行!相反方向行又有,无著灯又有,踩上行人路又有,哩D又唔见政府捉?