2023-08-15
同朋友庆祝佢喺中环返新工就拣咗呢间食美国菜嘅餐厅烤卡津鸡肉粒薯粒镬仔($98)- 餐牌上都有经典薯蓉拣,但见到呢个比较特别就拣左薯粒对比薯蓉,呢个口感丰富d。表面铺满拉丝既芝士,非常邪恶😎😎同时配上车厘茄同洋葱青椒,令成个菜式冇咁腻主角鸡肉粒充满香料味,配薯粒食一流#猪肋骨配蕃薯条($168)- 猪肋骨煮到好软身 充满烧烤酱既味道,完全唔会有猪膻味配菜蕃薯条炸到好香脆。店员亦推荐左两枝自家制辣酱点薯条 岩哂钟意食辣既人#士多啤梨芒果窝夫($108) -窝夫可以自由配搭配料,同时亦有set。心大心细既我就拣左set。窝夫亦可以后上 唔使惊摊冻左新鲜出炉既窝夫 表面够香脆,一入口就充满蛋香味。配上雪糕,一冷一热既感觉满足左食甜品既胃❗️餐厅满$680就可以做到vip享有9折优惠。❗️而且地点都好方便去到。经过两条半山扶手梯再落返地下行去摆花街佳美就会见到间餐厅。岩哂返中环既朋友食lunch或者晚餐😆❗️同埋星期五星期六原来开到3am,系附近饮完嘢都可以过嚟饮杯回魂啡
同朋友庆祝佢喺中环返新工就拣咗呢间食美国菜嘅餐厅
对比薯蓉,呢个口感丰富d。表面铺满拉丝既芝士,非常邪恶😎😎
同时配上车厘茄同洋葱青椒,令成个菜式冇咁腻
主角鸡肉粒充满香料味,配薯粒食一流
❗️餐厅满$680就可以做到vip享有9折优惠。