2022-03-03 106 浏览
山长水远黎到长洲跟系都要揾好野食下啦😁😁呢间ᑕᗩᖴE朋友点名要黎。。我紧系照跟啦。。佢仲要系西湾个边。。我地就去到长洲再坐啲转艇过去。。咁嘅天气热到飞起。。一入到餐厅简直系天堂🥰🥰呢度主要食甜品嘅。。我地都叫左好多ᑕᗩKE试😋😋直心好好味架。。到我地走个阵都已经有人排队啦。。仲有呀。。其实可以租单车踩过去。。其实都好近👍🏼👍🏼..🍰日本蜜柑卷蛋🍰柚子抹茶芝士蛋糕🍰黄豆蕨饼豆乳黑芝麻蛋糕☕️ᗩᖴᖴOGᗩTO🍵ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE..📍 Heima Heima 长洲赞端路25号地舖..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkong
山长水远黎到长洲跟系都要揾好野食下啦😁😁
呢间ᑕᗩᖴE朋友点名要黎。。我紧系照跟啦。。
佢仲要系西湾个边。。我地就去到长洲再坐啲转艇过去。。
咁嘅天气热到飞起。。一入到餐厅简直系天堂🥰🥰
呢度主要食甜品嘅。。
我地都叫左好多ᑕᗩKE试😋😋
直心好好味架。。
到我地走个阵都已经有人排队啦。。
仲有呀。。其实可以租单车踩过去。。其实都好近👍🏼👍🏼
🍰日本蜜柑卷蛋
🍰柚子抹茶芝士蛋糕
🍵ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE
📍 Heima Heima
长洲赞端路25号地舖
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#heima#heimaheima#cheungchau#cheungchauisland#cheungchaufood#cheungchaucafe#长洲美食#长洲一日游#长洲
🍰日本蜜柑卷蛋 🍰柚子抹茶芝士蛋糕 🍵ᕼOᒍIᑕᕼᗩ ᒪᗩTTE