2021-06-15 573 浏览
Beans价位唔平 但胜在食物质素高 时不时又有新菜式🥰钟意新鲜感嘅啱晒!!! 睇吓你愿唔愿意排队喇~ 将军澳座位唔系特别多 一点去攞位都要等到点九 同埋佢攞位唔系拎飞 系要排队系隔离唔走得嘅 所以想食要预好时间啊🤣 入咗去坐落地玻璃位 觉得都抵等嘅😂🧀🍕开心果蜜糖芝士pizza好少见pizza topping有开心果🤩 pizza皮松软 蜜糖甜度适中 整体唔错 不过钟意多啲配料嘅就可能拣其他pizza会满足啲🦐🍝鲜虾芦笋红菜头义大利面颜色超抢眼😎 红菜头味好浓 仲有红菜头粒粒 咁配搭好似几健康 食落又浓味🦀️🍚 赛螃蟹risotto几有咬口 酱汁creamy 我系3人share就唔会太腻🍋🍯柠檬蜂蜜 (包 - $0)☕️黑糖姜母茶 (包 - $0)姜味超浓🧋珍珠奶茶(我想和你无所事事饮品-$8)

🧀🍕开心果蜜糖芝士pizza

🦐🍝鲜虾芦笋红菜头义大利面

🦀️🍚 赛螃蟹risotto
几有咬口 酱汁creamy 我系3人share就唔会太腻

🍋🍯柠檬蜂蜜 (包 - $0)

☕️黑糖姜母茶 (包 - $0)
姜味超浓

🧋珍珠奶茶(我想和你无所事事饮品-$8)