2024-01-30
大瀛喜日本料理🇯🇵朋友介绍呢一间放题性价比算高,仲话唔预订嘅话都食唔到!果然当日收工嚟到就已经人头涌涌,好彩朋友醒目有订位咋!呢间放题价钱都唔贵,就算系自选嘅两个钟头入座,都只系$298一位,$300唔洗埋到单算几抵食啦~🈹🈹食物方面,回本位当然就系刺身啦,必食推介包括有松叶蟹脚🦀、极尚矶煮冻鲍鱼、俄罗斯甜虾🦐、大大只赤虾🦞,呢几样平时单叫都特别贵,难得呢度任食梗系要食多啲!特别一题极尚矶煮冻鲍鱼唔系咁多放题店有提供,而今次呢一间好入味,好食😋!热食方面,回本位当然就系鹅肝多士🪿、烧生蚝🦪、乳鸽🐦等等啦,全部味道都唔错!另外适逢冬季佢哋竟然仲有推出羊腩煲😆😆梗系要叫返一份过吓瘾!甜品方面最出色嘅当然系Häagen-Dazs任食啦!🍦我同朋友足足食咗七杯啊!🤰🏻🫄🏼🫃🏻另外钟意食榴梿嘅朋友一定唔可以错过佢哋嘅特别菜式烤榴梿,有非常香浓嘅榴梿味口感软滑!👍🏻👍🏻👍🏻