2020-10-11 916 浏览
之前黎过都系食沙律,饮花茶,今次第一次食主食其实都好钟意呢间cafe比人嘅感觉,好多干花,静静地,黄啡色tone, 系好chill嘅感觉..今日都算系饿饿地咁黎太好了,即刻有位坐,我地一行四个女仔都系点佢嘅lunch set我同另一位朋友都点左焗猪,会比其他嘅等得耐少少,但都系等左15分钟度,感觉可以接受。我地两个嘅container都系唔同嘅,感觉好unique但因为太过饿,我都冇影到朋友嘅食物猪扒好大块,但略嫌鞋身左;芝士份量充足,茄酸甜度适中,饭系用珍珠米但系有啲都太湿淋左..成set嘅份量系食得几饱,可能下次会试佢地嘅pasta, 因为见点牛pasta嘅朋友都话食得满足跟餐点左杯half shot coffe 嘅Mocha天鹅拉得好靓,感觉呢间嘅奶(?) 系好smooth..因为望落去成个质感系好唔同平时饮开嘅带点泡..佢嘅Mocha唔太甜,可可嘅涩味比较强烈,个人好甜,所以下次应该会试其他如matcha latte
之前黎过都系食沙律,饮花茶,今次第一次食主食

今日都算系饿饿地咁黎
太好了,即刻有位坐,我地一行四个女仔
都系点佢嘅lunch set

茄汁芝士猪扒焗饭

但因为太过饿,我都冇影到朋友嘅食物

Mocha

跟餐点左杯half shot coffe 嘅Mocha