2024-02-14
要揾间唔限时间又食得开心仲要啱小朋友嘅餐厅,仲要方便来自港九新界朋友聚集嘅,呢间必定系我哋首选!好喜欢佢嘅地点,真系好方便!由于我哋每次聚餐都成十几人,小朋友又好似唔太Like食中菜,咁小朋友钟意食乜?问佢哋每个每次都系「薯条」,咁无理由聚餐食快餐架嘛!所以我哋就拣outback!今次系新春团拜,好多餐厅(由其系中菜)都有限时限刻,而呢间真系无,可以好放心食用同埋慢慢食倾下计!黎到先知,竟然可order平时嘅Daytime Specials,好正呀,绝对系比我地疯狂任叫🤣🤣🤣我哋今次一共order咗5款主食同4款小吃!样样都系我哋好钟意嘅嘢食!黑糖面包🥖应该系outback最经典吧,每次黎面起码食咗2条,而家仲出埋外卖🥡,不过我哋就喜欢系店入面食嘅!龙虾蕃茄汤🦞呢个系每日嘅餐汤,可能系因为新年,好似平时系红白汤为主!不过今次呢个汤好正,小朋友面好钟意饮!特制洋葱花球$96呢个都系每次都必点食品,唔止卖相得,香脆嘅洋葱加上特色酱汁,次次都清晒!炸虾球$96呢个应该系新嘅午餐小吃?好似之前都唔觉有,但炸得好好食,仲保留到虾嘅鲜味!香脆薯条混芝士$68好钟意食呢个芝士薯条,上面仲洒上烟肉碎,
黑糖面包🥖
龙虾蕃茄汤🦞
特制洋葱花球$96
炸虾球$96
香脆薯条混芝士$68
好钟意食呢个芝士薯条,上面仲洒上烟肉碎,又香又好食!
炸蘑菇 $96
呢个系大人都好钟意食,大大粒鲜菇,炸完都唔会无咗菇味!
烧肉酱味猪肋骨$148
招牌菜吧,酱汁香浓,猪肋骨唔硬,连小朋友都食到!
芝士白汁烧虾宽面$138
好钟意呢间,因为我哋每次order呢个宽面,店员望一望面知我哋比小朋友食,主动会同我哋讲转忌廉汁!好满意!
肉酱意粉🍝
呢个系小朋友要求食嘅!足料!上面都洒上芝士粉!每次小朋友都争住食
烤带子烟肉白汁烩饭$138
呢个Risotto炒得好香,有少少烟靭但唔硬,上面配咗烟肉包带子!
烧澳洲法式羊扒$248
每次嚟都必叫,佢哋控制嘅熟度真系好好,每次都系好够汁而又唔会太过熟!
Outback都好亲子餐厅,次次都安排好小朋友餐具及蜡笔同画比佢地填颜色!我哋小朋友一讲就知道呢间餐厅,好开心又有得食仲有得玩!
其本身都系佢哋嘅会员,但新春期间就无任何嘅优惠!不过都可以储分换食品嘅!
食物质素:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境 :⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️