2020-02-07
Fifty Fifty长沙湾东沙岛街青山道181号地下C舖成日系长沙湾行过都见到呢间餐厅,无论lunch定dinner时段都有好多人帮衬,所以就上openrice睇下呢间餐厅既comment, 原来好多好评咁紧系即刻约埋知已黎撑下场啦,我最钟意支持小店入到黎觉得老板应该系摆左好多心机系餐厅到,设计好有风格,D摆设同挂饰都好精致同餐厅既设计好match, 系到食饭会令人觉得好舒服,估唔到系长沙湾区都有呢个质素既西餐厅撑环保餐厅,呢到系用电子meun, 只要扫一扫个QR Code就睇到晒有咩美食拣 另外,提一提大家,只要嗌餐牌入面任何一款主菜,加$20 就可以转为套餐,跟埋餐汤,甜品同埋一杯$20以内既饮品咁抵,唔系唔加埋嘛?好creamy 好香忌廉味好丰富有炸蚝,炸虾,炸洋葱圈,炸鸡翼炸得好香口,当头盘咁食岩晒侍应送过黎既时候已经闻到好香既忌廉味,食落口就更加强烈而且餐厅好足料,除左忌廉汁之外,仲用左好多烟肉同碎三文鱼黎炒,好正好大块嘅安格斯牛扒,我地拣左5成熟,望落熟左但切落去仲有d红红地就岩岩好,锁住肉汁,保持到肉质嘅鲜嫩,好有牛味好cute既snow man, 朱古力本身唔会太
长沙湾东沙岛街青山道181号地下C舖
南瓜忌廉汤
好creamy 好香忌廉味
Fifty Fifty炸小食并盘(2人份)
好丰富有炸蚝,炸虾,炸洋葱圈,炸鸡翼
炸得好香口,当头盘咁食岩晒
烟三文鱼烟肉刁草忌廉扁意粉
炭烧美国安格斯肉眼扒
炭烧美国安格斯肉眼扒
Olaf's Chocolate
好cute既snow man, 朱古力本身唔会太甜,加埋旧棉花糖就岩岩好啦
Cheese Cake
去到尾声其实已经食到好饱,但跟餐呢旧cheese cake真系好正,好浓芝士味,所以我系唔会放过佢架