2022-08-12 17 浏览
🤣今日喺长沙湾行街行到肚饿见到有间串烧,去试吓点先😎串点@grillpoint1005 我哋叫咗好多嘢食呀!宜家先知原来佢有个优惠超级抵,快啲碌去第二页睇吓餐牌啦!。龙虾沙律🥗$48呢个真系超级惊喜!里面系有粒粒龙虾肉同埋虾子㗎🥺,口感好正,加埋青瓜食好清新同爽脆❤️。炸鸡$38唔好睇佢细细碟,其实功力好大!好钟意食佢脆卜卜嘅外皮🥰,热辣辣好正啊🤣。串烧拼盘可以参考吓图片上面嘅价钱😂我最钟意食里面嘅猪腩🥰尤其是钟意𠮶浸油香❤️ 非常有咬口,而且猪肉味好浓,完全唔会比调味料盖过佢嘅味道🥰鸡翼都几唔错,同样都系焦脆嘅鸡皮🥰好钟意大葱鸡肉串,酱汁非常浓郁,而且葱同埋鸡肉非常夹🥺🥺。串·招牌鸡饭$58前面食得太饱好彩一个饭嘅份量吾太多,食材配搭得好好,青瓜同鸡肉都好好食😂❤️。窝蛋和牛舌芯石锅饭$128听讲呢个系招牌之一!我当然要试吓啦,整爆蛋黄嘅𠮶一刻真系好开心😂,牛舌亦都好有嚼劲,超级有咬口🥰串点 (长沙湾)长沙湾兴华街38号地下3号舖#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk
🤣

今日喺长沙湾行街行到肚饿见到有间串烧,去试吓点先😎

串点
@grillpoint1005

我哋叫咗好多嘢食呀!
宜家先知原来佢有个优惠超级抵,快啲碌去第二页睇吓餐牌啦!

。龙虾沙律🥗$48

炸鸡$38

。串烧拼盘

可以参考吓图片上面嘅价钱😂
我最钟意食里面嘅猪腩🥰
鸡翼都几唔错,同样都系焦脆嘅鸡皮🥰
好钟意大葱鸡肉串,酱汁非常浓郁,而且葱同埋鸡肉非常夹🥺🥺

。串·招牌鸡饭$58

。窝蛋和牛舌芯石锅饭$128

串点 (长沙湾)
长沙湾兴华街38号地下3号舖

#hkfoodie #foodiehk #foodie #foodinsta #foodinstagram #foodblogger #foodbloggerhk #foodhk #新餐厅 #eatinhk #hkig #hkfood #庆祝 #hkfoodinsta #hkcafe #派对 #desserthk #香港美食 #香港好去处 #美食日记 #美食推荐 #美食达人 #waffles #mojito #egg #foodadmirersoftheworld #brickbybrick #sohohk #korea #韩烧