哩间位于长沙湾既咖啡店𝚋𝚘𝚘𝚔𝚖𝚊𝚛𝚔左好耐终于有机会去🥰,店舖融合禅系风格,提供一系列小食、健康沙律、特色汉堡及面食,另外主打多款手调咖啡、茶饮及特色蛋糕𝚌𝚊𝚏𝚎仲有养猫,有阵时好彩会见到猫店员系橱窗同大家𝚜𝚊𝚢 𝚑𝚒🐈去过咁多间唔同嘅日系𝚌𝚊𝚏𝚎,依家无论气氛,店员态度,嘢食味道同𝙲𝙿值都好好🥰诚意推荐俾大家🫶🏻🍰𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝚆𝚊𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚕𝚘𝚗 𝚃𝚊𝚛𝚝 $𝟺𝟾好少地方会见到用西瓜嚟整嘅蛋糕✨梗系要带返嚟试吓👍🏻上到嚟蛋糕都几大旧🤣我一个女仔食劲饱~蛋糕四周围俾抹茶朱古力包住,食落几甜🫢中间系抹茶蛋糕同埋中间夹住清爽嘅西瓜肉,配埋啫喱同埋生果点缀,甜得黎又唔会好腻,值得一试✨☕️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟹𝟼点餐嘅时候发现好特别,呢度全部咖啡都可以拣你系要坚果香定系水果香嘅咖啡豆🥰呢点大加分🫶🏻我就拣咗水果香嘅,上到嚟味道唔错👍🏻价钱平得黎仲有附一块抹茶曲奇同埋一张写住诗词语句嘅卡仔,可以边饮咖啡嘅思考人生🤭

🍰𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝚆𝚊𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚕𝚘𝚗 𝚃𝚊𝚛𝚝 $𝟺𝟾

☕️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟹𝟼