2018-08-07 356 浏览
好朋友生日衰衰地都同佢食餐饭,朋友话唔想离开长沙湾,好啦生日大晒,刚刚睇到饮食介绍好似好唔错,但我又唔觉得好似日式西餐,都系果句好食咪得咯,又坐得舒服2个人叫两个主菜同野饮,3百头埋单,以食物质素黎讲唔错,食晒都好饱下精选晚餐系抵食d,比餐牌主食平40蚊左右,朋友仔话食猪仔骨,仲有烟三文鱼pizza猪仔骨够稔入味,味道都唔错,长骨大旧比朋友食,佢食得好干净,我就咬来咬去觉有粘牙,个炸薯条拌碟好好食唔好以为个pizza个顶一旧烟三文鱼外,pizza就咁蕃茄膏+芝士,原来舖满三文鱼朋友叫左香蕉特饮,香蕉有烧过,香味同卖相提升我叫左杯奇异果特饮,由于新鲜揸出黎,唔建议放太耐,要尽快饮,唔系有点变黑
朋友叫左香蕉特饮,香蕉有烧过,香味同卖相提升
2018-08-02