2022-08-25 672 浏览
呢度确实满布打卡角落~唔同嘅位置都可以影一餐👩‍❤️‍👩又真系几啱闺蜜去先来 炸韩国午餐肉条 $58超邪恶,劲好食! 本身呢款韩国午餐肉就好好食,呢个炸到脆卜卜,配埋个甜酸酱,真系劲好味,我地都食到停唔到口😋😋再来 雪花芝士炸鸡 $88无骨炸鸡啖啖肉,同芝士粉好夹! 鸡肉又多汁,$88半份有7 大件,份量都几足😋Tiramisu Croffle $58唔系太甜,超多Tiramisu酱,好滑好Creamy👍🏻2人新沙洞High Tea Set $328每日款式都唔同,今次我哋呢个有两件Croffle, 跟Tiramisu 同奶酱👍🏻奶酱真系配任何包类都好食!咸点只有两款,蛋沙律同埋烟三文鱼批,味道唔错!本身唔太好马卡龙,轻轻食咗一啖,又唔算太甜㖞下层有芒果意式奶冻、抹茶红豆挞、士多啤梨挞、朱古力挞,整体都唔错,唔算超甜跟餐有两杯饮品,单点都唔平雪岳山系乳酸梳打,造型好靓好似日本富士山,岩哂打卡蓝橘子白桃梳打颜色好靓好岩打卡,面头一大片橙干,味道唔算太甜整体来讲,来打下卡影吓相系正嘅,食物方面最深刻系炸午餐肉条😋😋OpenRice 有折,抵啲架

先来 炸韩国午餐肉条 $58
炸韩国午餐肉条

再来 雪花芝士炸鸡 $88
雪花芝士炸鸡

Tiramisu Croffle $58
唔系太甜,超多Tiramisu酱,好滑好Creamy👍🏻

2人新沙洞High Tea Set $328

咸点只有两款,蛋沙律同埋烟三文鱼批,味道唔错!
本身唔太好马卡龙,轻轻食咗一啖,又唔算太甜㖞

跟餐有两杯饮品,单点都唔平
雪岳山系乳酸梳打,造型好靓好似日本富士山,岩哂打卡

蓝橘子白桃梳打
颜色好靓好岩打卡,面头一大片橙干,味道唔算太甜

炸韩国午餐肉条
雪花芝士炸鸡