2023-01-03 37 浏览
大股东返左黎香港,都冇咩点同佢食过饭,所以就出左去揾下西餐食☺️今日冻冻地,又唔系好想去咁远,所以就去左长沙湾既Ricco食下野👻入到有好多既画做装饰,令我地好舒服,地方亦非常光猛,细细间既cafe非常唔错🥰睇完Memu,我地叫左以下野食:- 芝士焗南瓜海鲜饭🍚- 罗勒青酱海鲜意粉🍝- 芝士肉酱焗薯茸🥔- 炸薯条🍟首先黎既芝士焗南瓜海鲜饭,个南瓜味好重,食落好甜,好多海鲜劲足料👍重好大份,味道好正😋之后到罗勒青酱海鲜意粉,同样系劲多海鲜,个罗勒青酱好香😍,值得推介俾大家👍最后既炸薯条同芝士肉酱焗薯茸都系大份之作,肉酱好香同好好食,重要劲热辣辣😋正✅总结:餐厅虽然系小店,但所有食物都系非常足料,装饰亦唔错😍最重要系有节日气氛,好有心既1间餐厅,有时间1定要黎试下呀👍

睇完Memu,我地叫左以下野食:

- 芝士焗南瓜海鲜饭🍚
- 罗勒青酱海鲜意粉🍝