2019-02-14
今日同同事收工系附近食完饭,见时间尚早,谂住去食个甜品🍮见呢间咁稳世既位置同岀面都有些明星黎过,决定试下门口已经俾多款甜品吸引住,好多款都想试下入面个环境都好令,真系好甜美榴连忠粉既我点左个 榴连飘香配雪糕 💵$58见佢个餐牌写住用D24既榴连,食落个阵榴连味真系好香浓似系榴连肉雪冻左变左棉棉冰咁,但又有好多榴连肉,真心好味抹茶雪花冰💵$46份量都几大,抹茶味都算浓郁,个雪花冰几滑。配埋个红豆个味道好夹,唔系好甜。侧边仲有d小丸子,几有咬口心太软 💵$49送上枱时已文闻到阵阵朱古力味流心既情况都几澎湃一开就有一条朱古力瀑布朱古力味好浓郁,唔会太甜,配埋个云尼拿雪糕,冰火交融士多啤梨脆砖杯 💵 $45感觉好少女上面系士多啤梨雪糕,有些士多啤梨肉,再配埋 cream, 好士多啤梨下面既砖其实系炸左既面包粒。好脆口!面有少少蕉,入面有少少软,口感十足芒果吐司砖块🧱💵$88个份量好大话就话二人份量,其实4人都够食上面个雪糕系芒果,面有一层 cream ,侧面有些芒果肉,芒果都几甜下面既吐司全部都好脆,脆得黎唔会好吉咀。大家都食得好畅快
门口已经俾多款甜品吸引住,好多款都想试下
入面个环境都好令,真系好甜美
榴连忠粉既我点左个 榴连飘香配雪糕 💵$58
抹茶雪花冰💵$46
心太软 💵$49
送上枱时已文闻到阵阵朱古力味
流心既情况都几澎湃一开就有一条朱古力瀑布
朱古力味好浓郁,唔会太甜,配埋个云尼拿雪糕,冰火交融
士多啤梨脆砖杯 💵 $45
芒果吐司砖块🧱💵$88