2022-09-18 62 浏览
呢排成日喺IG见到呢间以韩国澡堂为主题嘅Cafe🛁🛁已经好想去朝圣一下!一入到去就见到个澡堂打卡位 侧边都有啲花洒装饰🚿超正🤣🤣佢仲要分咗黑色同白色主题 同一间Cafe都有两种唔同嘅feel 🖤🤍而且唔单止环境靓 连啲食物都好出色!韩式柚子炸鸡 半份$88哩个炸鸡半份都有成7-8旧🍗 仲要每件都啖啖肉🤤🤤啲鸡肉质好juicy!! 配埋柚子酱 咸甜咸甜咁 一啲都唔会觉得好腻 超级推荐嚟到一定要试炸鸡!!💯💯炸韩国午餐肉条 $58 小编平时都麻麻地午餐肉因为觉得好咸🤣但呢个真系几好食 唔会太咸 个皮又炸到脆卜卜咁 系会想一条接一条咁食!🤤🤤法式焦糖炖蛋牛角包窝夫🥐🧇 $58呢个窝夫份量唔算大 一个人都可以食得晒🤣🤣压成窝夫嘅牛角包依然系好脆! 面头嘅焦糖炖蛋好creamy同重焦糖味 夹埋个包一齐食啱啱好😋😋雪岳山🗻 $58呢杯系乳酸梳打 面头有一层忌廉 不过佢乳酸味唔太出 饮落就冇咩味😢😢 不过都算fresh 用嚟解下腻都ok👌

韩式柚子炸鸡 半份$88

炸韩国午餐肉条 $58