2022-10-04 634 浏览
𝓒𝓱𝓮𝓾𝓷𝓰 𝓬𝓱𝓪𝓾#继续长洲度假篇!今次入嚟主要想试埋呢间新嘢,佢主要系做新鲜即炸海鲜,听到都流口水,而且款式每日限定,即叫即炸,门口设计十分日式,谂好食咩就同老板娘落单,佢会问你贵姓,之后炸好就叫你过嚟拎,谂咗好耐食乜,因为每款炸物都想试吓,结果拣咗两样最想食🤭今次试左:1- 墨鱼厚切 HKD60 份量来讲算少,不过真系新鲜即炸,而且厚切,不过略嫌小咸2-去骨鲚鱼 HKD60 开头未食过呢只鱼,佢讲到无骨咁就试吓,食落都几趣口,同埋唔会腥,啲骨已经可以炸到食埋落肚👍🏾老板见我哋企喺度食,仲请埋我哋饮冻啤酒,非常之热情的长洲人🔥🔥📍 渔乐 (长洲)长洲大新海傍路81B地下#foodiehongkong#hongkongfoodlover#hongkongfoodie#hongkongfood#foodsharing #foodie #eat #香港#hongkongfoodblogger #hongkongfoodlover#hongkongfoodie#instafood#hongkongrestaurant#hongkongeats#hongkongfoods#hongko
𝓒𝓱𝓮𝓾𝓷𝓰 𝓬𝓱𝓪𝓾#

今次试左:
1- 墨鱼厚切 HKD60
份量来讲算少,不过真系新鲜即炸,而且厚切,不过略嫌小咸

2-去骨鲚鱼 HKD60

📍 渔乐 (长洲)
长洲大新海傍路81B地下

#foodiehongkong#hongkongfoodlover#hongkongfoodie#hongkongfood#foodsharing #foodie #eat #香港#hongkongfoodblogger #hongkongfoodlover#hongkongfoodie#instafood#hongkongrestaurant#hongkongeats#hongkongfoods#hongkongfoodbloggers#instafoodie #instafoodporn #instafoodgram #foodporn#吃货#香港美食 #吃货 #吃货女孩 #吃货日常 #相机食先#ka_foodicted
去骨鲚鱼
厚切墨鱼