好耐冇入过长洲喇,平时多数都系食海傍𠮶边啲餐厅,今次行咗去街市后少少𠮶边睇吓有咩新发现!揾到呢间可以储Mee分,门面又几可爱,就试吓佢啦❤️舖面望落唔大,但有少少深度,同埋outdoor可以比宠物一齐坐,夹夹埋埋都坐到十枱左右啦!餐牌两页,一边系主食餐一边系小食嘢饮。快餐嚟讲都算多,有汉堡热狗炸鸡薯条意粉,仲有好多人系app到推荐嘅磨菇饭。可惜我叫完餐先见到啲comment冇试到🤣有机会要试吓。主食一个餐五十蚊左右,坐得舒服都算抵。炸鸡即叫即炸,十分钟左右有得食。叫咗个鸡桶,有四槌四胸,调味香气唔重,中规中矩啦,但胜在即炸同够脆口!薯条虽然系sides但好食呀,热狗牛油味几香,酱就classic茄汁芥末咁。快餐同位置嚟讲价钱食物质素都合理啦,想过吓fastfood瘾,舖仔几舒服想坐吓吹下水都可以一试🍗

主食一个餐五十蚊左右,坐得舒服都算抵。