2024-01-05 153 浏览
呢间长洲饺子冰室长期都好多人排队 主打多款创意饺子🥟 餐厅装修亦极具心思 走怀旧路线🎞️❣️黑白土匪饺 ($47/6pcs)呢个系次次嚟食都必点‼️呢款饺子只限半煎炸 每一只都炸得金黄酥脆每一只都胀卜卜 超juicy 咬落口热辣辣啲肉汁必晒出黎劲好食٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و饺子皮偏薄身饮质鲜嫩 食落有土匪鸡翼嘅味道 又唔会觉得太油腻 孜然味突出😋除此之外饺子上高仲有d黑白芝麻 所以食落口真系劲香口🥰❣️印第安饺 ($47/6pcs)实为香辣味嘅饺子 嗜辣必点🥟唔知系唔系我错觉 可能系因为炸嘅时间耐啲嘅关系 我觉得印第安饺嘅饺子皮系偏厚身啲 外皮亦比其他饺子更香脆 同呢到嘅其他饺子一样佢都系会爆晒汁劲juicy🤤呢只饺子既辣味系香辣个种 食落劲过瘾如果你系食得辣嘅话千祈唔好错过♪( ´▽`)推荐指数:🌟🌟🌟🌟【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 4.5/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4.2/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4.2/5】ғᴏʟʟᴏᴡ ᴍʏ ɪɢ ☞ sɪᴜ4ᴍᴀɪ_ɪɴᴛʜᴇʜᴏᴜsᴇ

❣️黑白土匪饺 ($47/6pcs)
呢个系次次嚟食都必点‼️
呢款饺子只限半煎炸 每一只都炸得金黄酥脆
除此之外饺子上高仲有d黑白芝麻 所以食落口真系劲香口🥰

❣️印第安饺 ($47/6pcs)
实为香辣味嘅饺子 嗜辣必点🥟
同呢到嘅其他饺子一样佢都系会爆晒汁劲juicy🤤
呢只饺子既辣味系香辣个种 食落劲过瘾
如果你系食得辣嘅话千祈唔好错过♪( ´▽`)

推荐指数:🌟🌟🌟🌟

• 黑白土匪饺