餐厅: no.11
资讯:

2023-03-20 82 浏览
👭同学相约去长洲这店试食大家钟爱既焗薯🥔凉风阵阵, 我和同学同时点个(热鲜奶咖啡)☕来暖身, 咖啡味很浓厚香醇,可以比媲市区咖啡店既水准👍🏻看见菜牌有我既至爱牛油果酱, 便急不及待即柯打个(牛油果酱蟹肉焗薯);🫒牛油果酱同鲜味蟹肉🦀沟上百里香合起来食很和味, 连同焗薯食落去更滋味🤤同学柯打既系(烟肉酸忌廉焗薯);软身少咸既🥓烟肉块夹著酸忌廉食, 酸忌廉既去油腻感, 酸甜中畧带咸令口感更有层次, 同焗薯一齐食份外惹味😋大家都有分量不轻的配菜, 煎过的烟肉🥓, 酸种面包🍞, 炒蛋🥚, 香肠🌭等, 焗蕃茄🍅和沙律🥗既可口又有消济作用🫠相信其他款式水准亦佳🏆
👭同学相约去长洲这店试食大家钟爱既焗薯🥔

相信其他款式水准亦佳🏆