2022-06-25 78 浏览
长洲之旅第四站,行到好攰,见到呢间新开café,无乜人,唔驶等就试下啦!1)紫薯芋泥肉松吐司:馅嘅量无想像中咁多,芋泥质地比较稀,唔够饱满,沟埋啲肉松都ok嘅。吐司烘得唔够脆,可以再烘耐啲。2)香茅柠檬味巴斯克芝士蛋糕:店员落力推荐就试下,颇甜,质感软滑,食完个口十分驱蚊。3)中央开花三十目:err,隔咗一阵再打食评都几乎唔记得咗佢咩味,大约系酸酸甜甜咁,上面有啲cream。4)星空之柚:简单嚟讲就系一杯柚子梳打,加上紫色蝶豆花水,同埋劲多干玫瑰花瓣同星形糖,上面只蝴蝶系食得嘅,但我无食。非常少女心,但味道就系柚子梳打。两杯嘢饮都有好多糖星星…影相打卡系一流嘅。店员几殷勤,服务都几好。环境都舒服,唔算逼,厕所干净。

店员几殷勤,服务都几好。环境都舒服,唔算逼,厕所干净。
2022-06-24
下午茶