今日雖然好熱☀️🔥 但男朋友都肯陪我入長洲玩喔 yeahhh☺️ 期待左好耐去户外拍拖 去長洲食海鮮啦!🙆‍♀️🙆‍♂️上網做定research🤔 好多人都讚呢間興樂一分錢一分貨 cp值高!我地就揀咗呢間食完中午先玩啦!🙆‍♂️🙆‍♀️ 要左三餸小菜: 椒鹽鮮魷 清蒸海魚🐠 豉汁炒聖子 加多支啤酒🍻椒鹽鮮魷新鮮炸起 顏色鮮艷又靚!每條都肥嘟嘟漲卜卜咁💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️ 仲有唔少魷魚鬚添!😝 鮮魷好新鮮 炸粉都唔厚 好味道喔☺️聖子嘅份量比我想像中多😯都幾鮮甜既!食落亦都冇沙 不過就老左啲💁‍♂️🤔應該係因為事前灼左先炒💁‍♂️ 所以豉汁味冇滲入聖子入邊 得表面夠味 自己點啲豉汁嚟食都okay既😆清蒸海魚就俾咗條黃立倉我哋 食落都幾嫩嘅 不過又未至於去到新鮮捉新鮮劏🙇‍♀️ 就正常蒸魚咁囉💁‍♂️$188 三餸都差唔多了🙆‍♀️ 起碼份量可以接受🙆‍♂️

$188 三餸都差唔多了🙆‍♀️ 起碼份量可以接受🙆‍♂️