2024-12-21
今日同同事去机场博览馆有个会议,话说小弟住将军澳,长途跋涉两个钟车!一落车梗系医咗个五脏庙先啦😂行过见到有丽豪航天城酒店,望一望个Menu!百零蚊有个bento!入去试吓先间酒店应该开咗冇几耐,都非常新净!最正系环境非常宽敞,楼底超高!真心坐得好舒服讲返个Bento先!佢有五款俾我哋拣!我就拣咗个葱油猪扒饭!我同事就叫咗个picatta鱼!10分钟左右侍应就送咗个餐嚟!有沙律生果主菜同甜品!卖相有几好!先讲个沙律!个八爪鱼沙律甜甜辣辣咁几特别!我𠮶个葱油猪扒饭好重香料味!真心唔错!我同事叫𠮶个piccata 鱼都赞不绝口!另外想讲吓个甜品!今日个红豆抹茶麻糬布甸真系好好食!我忍唔住问侍应生可唔可以另外order!但系佢系跟餐!🥲整体用餐感觉真系好唔错!百零蚊有咁嘅环境咁嘅食物!真系物超所值!期待下次再嚟丽豪航天城,又有新嘅惊喜!