今日咁啱去大围睇戏见到呢间餐厅超受欢迎🤣 门口好多人等位就知道质素有返咁上下❤️ 今次试左佢个二人餐CP值超高 $200就食到超饱😛 口味都非常唔错呢🇻🇳⭐️ 生牛肉汤粉 🍲汤底唔会太咸值得一赞👍🏼 而且生牛肉加上汤既熟度一流😚 再配上辣椒同青柠调味口感岩岩好🌶️⭐️ 香茅鸡翼捞檬 🍗鸡翼炸得香脆又充满香茅既香气🔥 配上捞檬既感觉就比较清爽🍀⭐️ 安南鲜虾米纸卷 🦐米纸包住蔬菜同鲜虾特别配上鱼露一齐食🫔 鲜味既点缀作为小食好清爽🍃⭐️ 越式生菜包 🥬特别加咗个生菜包试吓💚 肉碎炒得有镬气好香口🥗 辣度恰到好处好有地道风味⭐️ 田园灼时蔬 🥦灼菜值得一赞都几新鲜🤩 炸蒜调味岩岩好🧄⭐️ 越南滴漏咖啡 ☕️黎食越南菜一定要试地道既咖啡🤎 咖啡用滴漏既方法香气特别浓醇🥳 而配上炼奶既口感特别滑特别地道🏝️ ⭐️ 热情果冰 🥭热情果既口味好消暑好有夏日既感觉🏖️酸酸甜甜感觉不错⭐️ 牛油果沙冰 🥑呢样系我每次去越南既挚爱🩷 牛油果食得出真才实料好Creamy🍼又唔会有草青味 好有夜市既地道气氛🌙
生牛肉汤粉

⭐️ 生牛肉汤粉 🍲