2024-10-15 831 浏览
重阳节假期黎到西贡!当然要食下西贡排队店《小满定律》!! 佢主打乳酪雪糕同埋希腊乳酪!其实都仲有饮品嫁,不过目测九成人都系叫乳酪雪糕XD!! 我翻一翻相簿,原来上一次黎到西贡食froyo已经系一年前喇!十月份真系好适合黎西贡!!😂😂 我地今次都系叫左一个杯装(HKD$58)入面有200g Froyo加三个Toppings同一个酱汁!Toppings选择超多!店家都会跟据节日推出一啲期间限定既Toppings同酱汁!今次叫左芒果,布朗尼同埋抹茶mochi!! 加上honey!呢个配搭都唔错喔! 佢既froyo底系好好味XD 唔会好甜!配上toppings 简直系透心凉!当日下午3点几买都唔算好多人!排左十零分钟就已经买到,职员都好快手!以上排队既片段系大概4点半左右拍!如果大家唔想排长龙,建议早少少去!