2023-06-20
呢家香港有唔同嘅烧肉放题,标榜住唔同牛嘅级数,好多都大同小异,但好唔好食,靓唔靓就好参差新都城嘅呢间和牛一郎,门口有一大只牛,每次行过都会望下好想试下,今日有时间就嚟啦佢同其他舖一样,都有分唔同套餐,今次就中规中矩拣咗b餐,特选牛と严选牛b餐有高达25款牛可以食,包括牛舌,牛里脊,牛肋肉等等,其中牛舌棒最深得我心,烧到啱啱好,外面焦香,里面有咬口但唔韧,越咬越有牛味,呢个切法好特别,四四方方咁,咬落去比普通牛舌更有口感,而薄烧嘅话就一定系大判烧,虽然肉唔系太肥,但加埋温泉蛋一齐食,超正海鲜都有扇贝,鱿鱼,海虾等,原只鱿鱼大大只,烧完好香口,有系外面烧鱿鱼风味除咗烧肉,呢度仲有啲寿司,冷面,其中好惊艳到我喺有生牛肉,唔系到到有得食,亦都唔系度度都咁卫生,但呢度嘅好干净好新鲜,捞埋生鸡蛋,滑捋捋嘅口感,生牛肉嘅鲜味,好想再食餐厅送餐方式系以新干线模式自动运输带运送食物,而且仲有透明门阻隔,攞嘢食前后要揿掣,仲有音乐提醒,衞生意识做到足除咗QR code落单,外面自助bar仲有沙律,嘢饮,甜品等烧肉放题有唔同价位嘅餐,除咗特选牛,仲可以选择其他餐,有啲仲系有黑毛和牛食添,呢家仲有2个优惠,7
烧肉放题有唔同价位嘅餐,除咗特选牛,仲可以选择其他餐,有啲仲系有黑毛和牛食添,呢家仲有2个优惠,7点半前离座有8折,4人同行一人免费,牛魔王嘅大家可以一试