2020-01-08 395 浏览
订咗2:30位,去到已经热死辣辣,门口都无人安排入座,唯有自己入去问,之后安排个无背嘅梳化位,一坐落去都几林(只不过系估唔到啫,因为外面门面唔错仲好新)但问题系无冷气嘅热死人咩,水无人手酙咁我都话自己酙都可以,但原来佢未有柸,咁就….因为佢都未叫座满,点可以连柸都唔买够枱同椅嘅座位数,最后系一柸一柸上。咁叫佢比个MENU唻,因为咁口渇不如快叫等佢有餐饮啦,但叫猪扒无猪扒,叫牛扒佢又话无,真系激死,最后佢有三文鱼意粉带子意粉,仲有全日早餐唯有叫两个啦,系差少少饱嘅情况下唯有叫法式多土配乳酪仲有蜜糖鸡奕薯条,咁讲味道其实佢系好味嘅,但相对唻讲佢个法式多士仲出色D,而带子佢都煎好软身系唔错嘅