2014-09-07 1527 浏览
今日肯乖乖地坐底写食评系因为呢间冰室~香港既风味, 系呢到冇豪华装修, "不入流"既卖相中可以再见到~ 好简单既食物, 黎黎去去唔系常餐就特餐,虽然选择不多, 但个一种感情就系黎帮亲冰室想要既野~我有时都想黎呢d小店, 支持一下我地既香港小餐厅, 离开一下集团式既味道。英发, 我黎左唔只一次, 每次都系比佢个杯奶茶走糖吸引住, 细滑但浓厚既奶茶, 每一啖都好享受! 呢重咁既口感, 同集团经营出黎既始终都有分别。我今次叫左个特餐, 先黎既, 你简单餐包, 佢中间已经有牛油查左上去, 一块普遍火腿, 一只有少少焦脆既荷包蛋,好简单利落~再黎就系我既沙嗲牛, 你可以投诉佢个面好似未熟, 得几块牛, 但我想话,佢个面对我黎讲岩岩好, 因为我食得慢, 佢唔会太熟之后发涨哂~ 而得个几块牛既话, well $30蚊一个set, 呢个程度我接受到~ 虽然呢到伙记年龄都好似几大, 不过唔好睇佢地好似好粗鲁, 你对佢地有礼貌时. 佢地都超级好礼貌同埋helpful. 仲会同你谈笑风生~ 冇错, 对比我平时hang out 既cafe, 西餐厅, 呢到价钱同环境都好大对比, 但我觉得呢到好好, 佢既茶走真
今日肯乖乖地坐底写食评系因为呢间冰室~

冇错, 对比我平时hang out 既cafe, 西餐厅, 呢到价钱同环境都好大对比, 但我觉得呢到好好, 佢既茶走真系我一再回味既卖点! 我爱呢到既性价比 +人情味
  • 奶茶