2015-06-05
好好彩2点几去到,岩岩过左打工仔食饭时间,吾洗等位!!今次四人行,食多好多野~~1。乌卒卒原来好多人都人都钟意食,一坐低D同事就话要叫佢。真系好味,少少辣,吾食得辣的都食到。2。韩小姐就……我地冇咁LIKE,佢中间有D好似青瓜口感但有菜青味GE野。。。同事话太甜,我觉得OK,系吾钟意个味。3。卡邦尼,我地极怀疑佢系咪意粉。。。个味系超甜,相信好难可以食晒成碟。我地四人SHARE食就OK,好甜……好甜……不过佢个汁好适合我地叫左GE另一个小食拼盆。入面仲有D韩国年糕,我冇兴趣。4。猪颈肉饭,睇到隔离台食我地就问个店员衣个系咩黎。个味好好味。不过辣辣,食4份一都觉得最后有D顶吾顺哈哈。不过个味真系几正,只系我地吾食得辣。5。小食拼盆好热气呀!!!薯条太幼不过可能系特色?个肉肉波波几得意,炸年糕都正,不过个汁吾够卡邦尼个汁正XDD6。热情果大瓶饮品,其实四人一齐都饮到两小杯,有少少梳打,好正呀~仲有好多野未食过!!要去再食!!不过都OK贵,始终铜锣湾……
今次四人行,食多好多野~~
1。乌卒卒原来好多人都人都钟意食,一坐低D同事就话要叫佢。
真系好味,少少辣,吾食得辣的都食到。
同事话太甜,我觉得OK,系吾钟意个味。
入面仲有D韩国年糕,我冇兴趣。
仲有好多野未食过!!要去再食!!
不过都OK贵,始终铜锣湾……