呢间放题😊真系童年回忆 佢开左好耐 所以今次就决定试返佢 今日系星期六晚市 依然系满座 仲排哂长队 见到好多人系一家几口来 而且我发现都唔少老人家 约埋呢食  我就记录左一啲好食同麻麻哋嘅 可作大家参考!好食嘅有⬇️脆炸猫山王 :好好食 榴梿蓉好香甜  咬落去脆脆地 又好软糯烧香草羊鞍:趁热食 味道都几好 唔会好骚 烧菠萝:酸酸甜甜 同好多汁刺身/冻食:三文鱼 /鲜带子/北寄贝/青口 都好新鲜 鲜甜可口 值得一提三文鱼真系好肥美 睇纹理都知 软壳蟹:几香口 味道唔错 但几油腻下芝麻鸡翼:必点之一 调味好惹味 又脆脆地 唔会好油 但系有d咸芝士竹轮卷天妇罗:几好食 大大卷 又弹牙 蒜蓉粉丝蒸扇贝:正常水准 调味岩岩好 食到好香嘅蒜味 都唔错甜蕃薯天妇罗:一口蕃薯 本身就好甜 好食鱼子酱龙虾沙律多士:多士焗到脆卜卜 一啖一件 都ok好味麻麻地嘅有:酸菜鱼极尚花胶盛宴:白松露油甘鱼寿司冻虾海胆手卷甜品类:都不太好吃 大多过甜雪糕同雪条反而好多选择呢个价钱 有咁既质素 选择又算多 服务都ok 收碟好快手  我觉得平民放题中佢算做得好唔错了

我就记录左一啲好食同麻麻哋嘅 可作大家参考!

好食嘅有⬇️
脆炸猫山王