2023-09-06 240 浏览
当日开张第一日,同屋企人经过旺角,想入去试吓新餐厅,估唔到返到屋企两个人一齐食到肚疴! 首先,餐厅最紧要系食物,我哋当日想叫新鲜肉眼筋,点知厨房话冇。咁谂住叫第二样嘢试吓,想叫牛展,又系无!开张就咩都无得试,好失望!后来,叫咗腩肉点知全部都系肥膏,一啲肉都冇,仲要四片有三片都系肥! 再者,叫楼面想要杯水,点知一嚟到就话用手机落单,咁请楼面黎做咩?5个楼面,3个后生女企埋一齐大赶吹水,好似冇顾客咁,有咩问题都系叫你用手机,如果我系老板真系要考虑一下点解会请人返吹水! 最后,水吧的奶茶系劲劲劲苦,苦到我后来都冇再饮,真系完全唔可以接受! 最严重系食完半个钟之后,我老公话好肚痛。后来返到屋企,半夜我都开始肚泻,两个人去咗成晚厕所!无论楼面工作表现、食物质素、进食环境方面都系可以话系零分,希望其他食客以此为监,附上单据为实!
腩肉猪大肠米线
2023-09-03