餐厅: 茶湯會 (環球大廈)
资讯:

2022-08-29 737 浏览
平时小妹我都钟意饮啲台式手摇饮品,但系呢因为疫情嘅关系所以好少喺街度除口罩饮😷。经过呢间茶汤会,见到佢入边有一行吧枱,有啲肚饿所以决定入去饮杯野。入到去睇佢餐牌先发现,原来茶汤会系有吐司同埋其他热食的。🤩今次试呢个系:芋香翡翠拿铁$30🧋今次饮呢一杯我拣咗微甜同少冰🧊,芋头嘅香味我真系好钟意呀,再加埋佢𠮶个茉莉绿茶底,真系好夹好好饮。由于我叫咗一杯嘢饮所以可以用$26就加一份吐司,原价系$31。香辣吞拿鱼吐司 $26🍞🥪🐟呢个香辣吞拿鱼吐司我想讲都真系几好食,里面嘅吞拿鱼系微微辣🌶,仲要系即叫即整,所以成个吐司仲系热辣辣。好好食呀😋喺中环番工嘅你不妨去试一试呢一个Tea Set🧋👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

入到去睇佢餐牌先发现,原来茶汤会系有吐司同埋其他热食的。🤩

今次试呢个系:

芋香翡翠拿铁$30🧋