2019-11-09
今日放工约左fd 子去Cafe庆祝个friend生日。我哋一行八人走到呢间Cafe,今次第一次嚟,见到里面环境好宽敞,好舒适!佢个游戏corner超级多game,有麻雀玩添啊🥰等齐人就开始叫嘢食,我哋叫咗个八人餐。每样食物都好丰富,田园沙律🥗蔬菜非常新鲜,叫左两jar 果汁,大大瓶呀!小食方面:无得输芝士条真系冇得输,芝士汁好rich, 好creamy , 薯条脆卜卜。另外个鸡肉串都好好食,甜甜地好惹味。仲有个小食拼盘当中,咖喱角香脆吸引,我食左4件😂炸天妇罗虾松脆肉软。仲有个芝士汁焗蔬菜都好受欢迎!主菜尼啦,抗氧黑蒜杂菌忌廉意粉超多磨菇,好食到停唔到口呀!另外叫左个松露海鲜意大利饭,好多大大只嘅嘏,鱿鱼又烟靱,口感又丰富。食完饭个生日蛋糕嚟啦,大家都好开心仲玩左好多唔同游戏添!诚意推介呢间既舒适食物又有质素嘅Cafe俾大家,啱晒大家gathering❤
仲有个芝士汁焗蔬菜都好受欢迎!
食完饭个生日蛋糕嚟啦,大家都好开心仲玩左好多唔同游戏添!