餐厅: Tapas Brew (Mikiki)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-06-27 21 浏览
今时今日食西餐,除左食物,环境同服务都好重要,呢间位于新蒲岗mikiki嘅tapas brew就有晒呢几样,真系食物,环境,服务都好丫!同老公拍拖去食好西,呢间系门面已经装饰布置得好靓,好多灯令人很浪漫嘅感觉,所以都有吾少人选择户外坐位,想凉冷气就坐入面。食物选择都几多,有乳猪,猪手,牛扒,意粉,生蚝都有,仲有好多小食,德国肠,薯仔等等,饮品都种类吾少,真系样样都想试。最后点左特色烤乳猪,同西班牙生菜包牛小扒。先讲乳猪,真系好好食!上碟热辣辣,应该系即刻整嘅,皮好脆,肉质仲好嫩,而且服瘦适中,超级好食!1人份量都够食有余,不知道系咪每次都会有乳猪脾,我食的是脾位,特别好食!之后呢个牛小扒又系劲正!每旧香煎左外皮,入面仲keep住红肉同肉汁,牛味浓,另外有生菜配住食,都好食,点左佢嘅酱,中和返肉腻感,两种食法都好食!最后都已经很饱,本来仲想食件cake都食不下了,见到旁边食西班牙海鲜饭都好吸引,下次再试!吾错!

最后点左特色烤乳猪,同西班牙生菜包牛小扒。