餐厅: 南海一號
资讯:

2021-04-17 1472 浏览
今日我妈咪生日黎左南海一号食饭啲员工服务好好,嘢食又好味,环境仲要好靓望到个大海景!推介推介我一去到带位𠮶位同事即刻好Nice咁带我哋去到个位又帮我放好个蛋糕咁我地就系叫左个春日好滋味套餐嘅~我觉得我哋叫呢个套餐真系无叫错~十分滋味一黎系陈醋云耳同金蒜拍青瓜,酸酸地又好清凉,好开胃!跟著个烧腩仔个皮好脆又唔会好肥,所以我同我屋企人都好钟意个冰镇鲍鱼又淋个汁又调校得好好味,正!个南海砂锅翅10分鲜味!食到停唔到口🤤仲有个鱼,真系又滑又鲜甜,我觉得唔洗落豉油都好够味!我觉得呢个套餐真系好够食!我地成家都食到好饱咁返屋企🤣真系好多谢啲员工咁好服务,令我妈咪可以系生日有咁开心既生日饭同回忆!
今日我妈咪生日黎左南海一号食饭

一黎系陈醋云耳同金蒜拍青瓜,酸酸地又好清凉,好开胃!
陈醋云耳
金蒜拍青瓜

跟著个烧腩仔个皮好脆又唔会好肥,所以我同我屋企人都好钟意
个冰镇鲍鱼又淋个汁又调校得好好味,正!

脆皮烧腩仔
冰镇鲍鱼

个南海砂锅翅10分鲜味!食到停唔到口🤤
南海砂锅翅

仲有个鱼,真系又滑又鲜甜,我觉得唔洗落豉油都好够味!
我觉得呢个套餐真系好够食!我地成家都食到好饱咁返屋企🤣

葱油淋海盐蒸虎杉斑