2016-03-23 593 浏览
最喜欢的餐厅之一 HABITU因为近 又因为环境 又因为我几钟意又一城个溜冰场(咪住...其实我溜冰极屎...钟意睇O者)总括我系好钟意呢个既....嘻嘻!点左个鸡肉墨西哥簿饼墨西哥饼通常都会连埋辣蕃茄蓉夹埋一齐落去个饀料到佢呢个我好欣赏佢就系佢会顾及埋不同需要 将辣茄蓉分开上 用另一个容器另外上比你 其余既酱包括酸忌帘, 豆蓉酱 随你喜欢自行添加而我就三种都会食 所以三块三种味道饼料包括有菠菜, 鸡肉同埋不同的沙律菜(火箭菜等..)饼面软硬度适中 拎上手唔会太林身 可以HOLD得住个饀料唔会跌出黎当你放入口又唔会太硬咬得辛苦㖞 相当唔错 份量方面都唔算太多 如果系一个正常下午茶的话 可以令你有数小时饱肚感晚饭不影响的啦!!意大利泡沫咖啡其实HABITU都算系香港咖啡拉花既开端因为未有太多LATTE ART既时间佢已经黎左香港做紧拉花呢样工作所以佢拉既花未必系好夸张令人哗然 但稳定有质数 百看不厌奶泡同咖啡比例相当好 热奶泡温度控制唔错 令到整杯咖啡唔会因为咁而凉左而且拉花过程中佢将奶啡混合得刚刚好 每一啖都唔会太大偏差 抵赞!!!!有时间我都会选择HABITU做我既中途加油站!
最喜欢的餐厅之一 HABITU
总括我系好钟意呢个既....嘻嘻!
点左个鸡肉墨西哥簿饼
墨西哥饼通常都会连埋辣蕃茄蓉夹埋一齐落去个饀料到
佢呢个我好欣赏佢就系佢会顾及埋不同需要 将辣茄蓉分开上
而我就三种都会食 所以三块三种味道
饼料包括有菠菜, 鸡肉同埋不同的沙律菜(火箭菜等..)
当你放入口又唔会太硬咬得辛苦㖞 相当唔错
晚饭不影响的啦!!
cappuccino
意大利泡沫咖啡
其实HABITU都算系香港咖啡拉花既开端
所以佢拉既花未必系好夸张令人哗然 但稳定有质数 百看不厌
而且拉花过程中佢将奶啡混合得刚刚好 每一啖都唔会太大偏差
抵赞!!!!

有时间我都会选择HABITU做我既中途加油站!
2016-03-20