2023-01-02
甜品当正餐之夜因为买hkd 100 有7折OpenRice 卷,所以就约埋好朋友一起去食churros . Churros 系西班牙甜品,平时表面会有肉桂糖点朱卉口力酱食。呢间会有品同既酱(smore 棉花糖酱,开心果酱,朱古力榛子酱,彩虹脆脆酱等等)仲可以配milkshake 或新地既set 选择。我地点左:1)开心果脆脆+士多啤梨酱新地-开心果既味都几浓同几多,牛奶新地品算好特别,但配埋新鲜炸起既churros 就好正了2)朱古力榛子酱配朱古力酱牛奶雪糕,朱古力配churros 是无敌的!一冻一热咁食觉得好好味😋同埋间店摆或好多配料既樽樽同埋有打卡位,下次都会想买一盒六条,同好朋友一起分享同试哂唔同既味💓见到好多人一盒买好靓呀
我地点左: