2025-01-20 0 浏览
朋友系开心果控,就拉埋我嚟试下这间餐厅试下开心果奶昔餐厅喺新世纪下面,位置都好方便,今晚餐厅完全爆满, 都要等一阵先有位朋友同我都有选择困难症,所以就决定叫2 Good 2 CHILL 2人餐是日餐汤系南瓜汤, 质地浓稠香滑,好重南瓜味, 面仲有一个花嘅装饰Chill Pill 沙律碗 款式同份量都几多,有南瓜,生菜,蕃茄,紫薯同埋藜麦黑松露杂菌粗管通粉多管通粉里面完全吸晒酱汁, 粗管粉食落烟烟韧韧,冇谂过系咁夹黑松露同蘑菇味道非常浓郁香煎美国Prime顶级牛小排 牛小排肥瘦均匀侍应话牛小排以慢煮烹调,所以唔会有血水流出食落牛肉有质感, 食完口腔仍然会留有牛肉的香味柚子牛角窝夫 上菜的时候以为这一个是鸡蛋仔, 原来这是一个鸡蛋仔形状的牛角窝夫, 食落层层松脆旁边仲配了一颗麻薯和果子, 和一些蜂蜜脆饼雪糕配窝夫简直系绝配是日重点:朋友最喜欢的开心果奶昔冇谂过系会咁浓味嘅开心果味, 每一啖都好似食咗一大把开心果,但系又非常幼滑我就饮咗超级朱古力真系好重朱古力,面仲有朱古力酱觉得餐厅系庆祝或者朋友相聚Chill 一 Chill的好地方
朋友系开心果控,就拉埋我嚟试下这间餐厅试下开心果奶昔

Chill Pill 沙律碗
款式同份量都几多,有南瓜,生菜,蕃茄,紫薯
同埋藜麦

黑松露杂菌粗管通粉
黑松露同蘑菇味道非常浓郁

香煎美国Prime顶级牛小排

牛小排肥瘦均匀
侍应话牛小排以慢煮烹调,所以唔会有血水流出
食落牛肉有质感, 食完口腔仍然会留有牛肉的香味

柚子牛角窝夫
旁边仲配了一颗麻薯和果子, 和一些蜂蜜脆饼
雪糕配窝夫简直系绝配

是日重点:朋友最喜欢的开心果奶昔

我就饮咗超级朱古力
真系好重朱古力,面仲有朱古力酱

觉得餐厅系庆祝或者朋友相聚
Chill 一 Chill的好地方